the 1st multinational Chania's web design & development center   simply& dedicated web Hosting    istoschSHOP, Τα πάντα από βιβλία & νέα τεχνολογία...

Μισθώστε Διαφημιστική Προβολή στο istoschPORTAL

διαδικτυακά μαθήματα Αγγλικών

istoschBOOKSTORE «Το Κορίτσι που καθρεφτιζόταν στο νερό»: της Αιμιλίας Πλατή (Νέα Κυκλοφορία)
Βουρλάκης Νίκος, Πύργος Ψιλονέρου Χανιά. Τα πάντα για την Οικοδομή σας.

Τρίτη 2 Ιουνίου 2009

Μεγάλη Προεκλογική συγκέντρωση του ΚΚΕ στα Χανιά.

Έχουν βάλει λυτούς και δεμένους, αχυρανθρώπους(όπως τους αποκάλεσε και η σ/φίσα Αλέκα προχτές στη Θεσσαλονίκη και χτες στην κεντρική προεκλογική συγκέντρωση του ΚΚΕ στα Χανιά στη πλατεία Γεφυροπλάστιγγας, κάτω από τα γραφεία της Ν.Ε, το μέλος του Π.Γ της ΚΕ του ΚΚΕ ο σ/φος Στέφανος Λουκάς) και άλλους αλλά δεν μπορούν να αποκόψουν το μεγάλο ποτάμι του λαού που ρέει προς το ΚΚΕ για να το εκτρέψουν σε άλλες ανώδυνες για το αστικό πολιτικό σύστημα μικρομέγαλες δεξαμενές.
Η πλατεία ήταν γεμάτη και γέμιζε ακόμα περισσότερο όσο περνούσε η ώρα. Να μην ξεχνάμε πως χτες ήταν Τρίτη και άρα εργάσιμη για τα εμπορικά καταστήματα και τις υπηρεσίες έως της 21:30, ενώ η συγκέντρωση ξεκινούσε στις 20:30 δηλαδή μια ώρα νωρίτερα.
Μιας και το κόμμα έχει ξανακάνει συγκεντρώσεις στο ίδιο σημείο και το 2004 στις Ευρωεκλογές και το 2007 στις εθνικές εκλογές, για όσους ελπίζουν σε μείωση του ποσοστού του ΚΚΕ στη πόλη και στο νομό, θα τους διαψεύσουμε οικτρά γιατί και οι δυο προηγούμενες ήταν κατά πολύ μικρότερες συγκεντρώσεις.
Πολλά νέα πρόσωπα παρακολούθησαν τη συγκέντρωση του κόμματος, πολλοί νέοι και νέες πρωτοστατούσαν με τα στεντόρεια συνθήματα τους, που καλούσαν το κόσμο και τους ψηφοφόρους να σκεφτούν και να πράξουν ποιος ήταν μέχρι σήμερα μαζί τους και ποιά κόμματα του ευρωμονόδρομου είναι υπεύθυνα για αυτά που σήμερα βιώνουν, ποιος τους είχε προειδοποιήσει και ποιοί μίλαγαν για τα χρυσά κουτάλια της ΕΕ.
Στο ίδιο μοτίβο κινήθηκε και το μέλος του ΠΓ της ΚΕ του ΚΚΕ Στέφανο Λουκά υπερτονίζοντας στο τέλος ότι καμία ψήφος δεν πρέπει να χαθεί. Να ενισχυθεί το ΚΚΕ αποφασιστικά για να βγουν πιο δυνατά το ΚΚΕ και τα άλλα ΚΚ που συμμετέχουν στη δημιουργία κομμουνιστικού πόλου στην ΕΕ, να μην μπερδευτούν σε διλήμματα και ψευτοδιλήμματα, κόμματα και αποκόμματα που θα στείλουν τον λαό και τους εργαζόμενους στη γωνία αποτελειώνοντας τον.

Ράδιο Κολλεκτίβα




Ένα μικρό απόσπασμα από την ομιλια του σ/φου Στέφ Λουκά.

«Η γοργόνα με τα όμορφα πόδια»: Ένα παιδικό παραμύθι» της Αιμιλίας Πλατή