the 1st multinational Chania's web design & development center   simply& dedicated web Hosting    istoschSHOP, Τα πάντα από βιβλία & νέα τεχνολογία...

Μισθώστε Διαφημιστική Προβολή στο istoschPORTAL

διαδικτυακά μαθήματα Αγγλικών

istoschBOOKSTORE «Το Κορίτσι που καθρεφτιζόταν στο νερό»: της Αιμιλίας Πλατή (Νέα Κυκλοφορία)
Βουρλάκης Νίκος, Πύργος Ψιλονέρου Χανιά. Τα πάντα για την Οικοδομή σας.

Σάββατο 4 Οκτωβρίου 2008

Άραγε τι εννοεί ο Ποιητής;;;


Από τα πρακτικά της Βουλής και τη ΜΑ΄ συνεδρίαση της Παρασκευής 3 Οκτωβρίου 2008

Αυτό που θα διαβάσετε είναι απόσπασμα του λόγου του Αλέκου Αλαβάνου (Προέδρου της Κ.Ο. του ΣΥΡΙΖΑ στη βουλή)...ΘΑΥΜΑΣΤΕ ΤΟΝ!!!

"Τέταρτο ερώτημα: Μπορούμε και εμείς ως Κόμματα –δεν σας λέω προσωπικά- να συμμετέχουμε στις πωλήσεις των εκτάσεων του δημοσίου; Δηλαδή, εμείς ως ΣΥ.ΡΙΖ.Α., σας λέω ειλικρινά, κύριε Υπουργέ, θα δίναμε για τις εκτάσεις αυτές –τόσα στρέμματα στην Ουρανούπολη, τα οποία εκτιμήθηκαν 129 ευρώ και δόθηκαν ως ανταλλάξιμα με την αλητεία του Εφραίμ- πάνω από 150 ευρώ.
Κατά πόσο μας αναφέρετε το δημόσιο; Μας λέγατε ότι γίνονται δημόσιες εκτιμήσεις για τα διάφορα ζητήματα που είπατε στην πρωτολογία σας και υπάρχει παρέμβαση και εκτίμηση του δημοσίου.
Ποια εκτίμηση του δημοσίου; Το έχετε γελοιοποιήσει το δημόσιο! Το δημόσιο που χρειάζεται, δεν το ακούτε! Το δημόσιο που είναι μέσα στο κόλπο και μέσα στη διαφθορά, αυτό ακούτε! Και αυτό σας προστατεύει!" ΤΑΔΕ ΕΦΗ ΑΛΑΒΑΝΟΣ

«Η γοργόνα με τα όμορφα πόδια»: Ένα παιδικό παραμύθι» της Αιμιλίας Πλατή