the 1st multinational Chania's web design & development center   simply& dedicated web Hosting    istoschSHOP, Τα πάντα από βιβλία & νέα τεχνολογία...

Μισθώστε Διαφημιστική Προβολή στο istoschPORTAL

διαδικτυακά μαθήματα Αγγλικών

istoschBOOKSTORE «Το Κορίτσι που καθρεφτιζόταν στο νερό»: της Αιμιλίας Πλατή (Νέα Κυκλοφορία)
Βουρλάκης Νίκος, Πύργος Ψιλονέρου Χανιά. Τα πάντα για την Οικοδομή σας.

Πέμπτη 28 Ιουλίου 2022

Μετά το Αφγανιστάν τι;

Έχει περάσει σχεδόν ένας χρόνος από την αναγκαστική στρατιωτική και πολιτική αναδίπλωση της η Υπερδύναμη από το Αφγανιστάν που ήραν συνέχεια της πολιτικής που ακολούθησε ο Ντόναλντ Τραμπ. Αλλά από τότε έχει έχει κυλήσει πολύ νερό στο αυλάκι και απ΄ότι φαίνεται ήταν μια αναγκαστική κίνηση για να μπορέσει να υποστηρίξει έναν πόλεμο δια των αντιπροσώπων, με τις ιδιωτικές πολεμικές εταιρείες, στην Ουκρανία που ναι μεν ξεκίνησε το 2014, με το πραξικόπημα στην πλατεία Μαϊντάν, αλλά είχε σχεδιαστεί ανάφλεξη του και πάλι από πλευράς Ουκρανίας, Ουκρανοναζί και φυσικα΄Μισθοφόρων του ΝΑΤΟ, για τις 28 του Φλεβάρη του 2022, με ταυτόχρονη επίθεση στο υπόλοιπο Ανατολικό Ντομπάς Λουχάνσκ και στην Κριμαία, καθώς και τις περιφέρειες της Ρωσίας που βρίσκονται ανατολικότερα και φτάνουν μέχρι τον Καύκασο και την Υπερδνειστερία και μάλλον τους πρόλαβε η Ρωσική Ομοσπονδία.
Η Ρωσία αυτή τη στιγμή από 6η Μεγαλύτερη Οικονομική Δύναμη του Πλανήτη, σκαρφάλωσε στην 4η, με τα μέτρα και τα σταθμά των Φιλελελυθερων Οικονομόλογων.
Προφανώς κι αυτά δεν τα λέμε εμείς, αλλά αυτά που βγαίνουν στη φόρα, από πράκτορες και  δικούς τους παραπράκτορες, που πιάνονται αιχμάλωτοι από τον DNR, LNR και το Ρωσικό Στρατό, αλλά την Ταξιαρχία Οδησσός, που αποτελείται από Ουκρανούς αιχμαλώτους και εθελοντές, που πήγαν με τους συμπατριώτες τους Ρώσους, που γι αυτούς, είναι η πραγματικά σωστή πλευρά της Ιστορίας.
Οι ενδείξεις για το ποιόν της Ουϊλσονιανής Εξωτερικής  Ληστρικής πολιτικής που εφαρμόζεται μεθοδικά από το 1949 και το "Δόγμα Τρούμαν", μετατράπηκαν σε ατράνταχτες αποδείξεις, μέσα από έγγραφα που βρέθηκαν σε Μαριούπολη και αλλού, και φυσικά από συνεντεύξεις που δίνουν μέχρι και στην Ιταλική Τηλεόραση διάφοροι αιχμάλωτοι Μισθοφόροι, εικόνες που έχει δείξει πλειάδα Γερμανών και Γάλλων δημοσιογράφων και τα εδώ ΜΜΕ, ποιούν τη νήσσαν, μιας και είμαστε στη σωστή πλευρά της Ιστορίας.
Πέρυσι είχαμε αναρτήσει ένα άρθρο, που όποιος έχει το κουράγιο να το διαβάσει και να καταλάβει τι λέγαμε, θα θυμηθεί και θα βγάλει πολλά συμπεράσματα!!! Το μόνο σίγουρο είναι ότι ο πόλεμος αυτός δεν είναι αντικειμενικά με τη Ρωσία, η την Κίνα, η τα BRICKS(A), αλλά ο πόλεμος του νταβά ΗΠΑ, με την ιερόδουλη, εταίρα, τροτέζα και παστρικιά μαζί, δηλαδή την ΕΕ....

«Η γοργόνα με τα όμορφα πόδια»: Ένα παιδικό παραμύθι» της Αιμιλίας Πλατή