Πέμπτη, 15 Ιουλίου 2010

Τους συνδέει η προβοκάτσια....

Για το Γερμανό τους συνδέει η προβοκάτσια, η συκοφαντία και το ψέμα που ως γνωστόν έχει κοντό ποδάρι και το αποκάλυψε ο δικός τους ο κ. Βερελής, "πως το ΚΚΕ, ούτε είχε, ούτε έχει, καμία μετοχική σχέση με την εταιρία Γερμανός", σε ερώτηση του σ/φου Παφίλη.
Με το Γκέμπελς και είσαι μέσα... αν και αυτός έχει βρει άξιους απογόνους που τον έχουν ξεπεράσει προ πολλού, τα "Α(η)δόνια του ΛΑΟΣ και το ΠΑΣΟΚ του κ. Πάγκαλου.
Ερώτηση: Αυτός "ο άξιος πολιτικός ανήρ", ο εγγονός του δικτάτορα, που κατά Καρατζαφύρερ "μακάρι να είχαμε και άλλους σαν τον Πάγκαλο", θα παραιτηθεί τελικά, η θα το μετανοιώσει;
Προφανώς μετά την προβοκάτσια για το Γερμανό προέκυψαν και νεότερες, αλλά μέχρι τώρα δεν τους έχει βγει καμία, ωστόσο με το Γκεμπελισμό του "πες πες κάτι θα μείνει" θολώνουν τα νερά, συσκοτίζουν τη σκέψη του λαϊκού κόσμου, σπέρνουν την απογοήτευση και συσκοτίζουν, αποπροσανατολίζουν, πετούν την μπάλα στην εξέδρα και δημιουργούν συγχύσεις στον απλό λαό που βλέπει η ζωή του καθημερινά να γίνεται ολοένα και χειρότερη. Με αυτούς τους τρόπους προσπαθούν να κερδίσουν χρόνο, να αποπολιτικοποιήσουν και να αποσυνδέσουν τις αιτίες τις φτώχειας, να αποτινάξουν τις δικές τους πολιτικές ευθύνες και να συκοφαντήσουν ότι πιο καθαρό υπάρχει στον λεγόμενο πολιτικό στίβο το ΚΚΕ.
Όμως το ΚΚΕ ουδέ μία σχέση έχει ούτε με τους Γερμανούς, ούτε με τους Ισπανούς, ούτε με τις κάθε λογής προβοκάτσιες, το ΚΚΕ, είχε προειδοποιήσει για τα μέτρα που θα έρθουν από το 1992, από την συνθήκη του Μαάστριχτ που πλην αυτού όλοι οι άλλοι ψήφισαν και αυτό δεν θέλόυν να συνειδητοποιήσει ο λαός μας σπέρνοντας του κοινά δαιμόνια, πως όλοι είναι ίδιοι.
ΟΧΙ Κ.ΠΡΟΒΟΚΤΑΡΕΣ ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΟΛΟΙ ΙΔΙΟΙ, ΤΟ ΚΚΕ ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΣΑΝ ΤΑ ΜΟΥΤΡΑ ΣΑΣ
ΕΙΝΑΙ ΠΙΟ ΚΑΘΑΡΟ ΚΑΙ ΑΠΟ ΤΟΝ ΚΑΘΑΡΟ ΟΥΡΑΝΟ ΠΑΡΤΕ ΤΟ ΧΑΜΠΑΡΙ.
Α ΚΑΙ ΚΑΤΙ ΑΛΛΟ ΤΟ ΚΟΥΠΟΝΙ ΘΑ ΤΟ ΔΙΑΚΙΝΟΥΜΕ ΕΙΤΕ ΤΟ ΘΕΛΕΤΕ ΕΙΤΕ ΟΧΙ ΠΡΟΒΟΚΑΤΟΡΕΣ ΚΑΙ ΦΑΣΙΣΤΟΕΙΔΗ ΤΟΥ ΧΕΙΡΙΣΤΟΥ ΕΙΔΟΥΣ....