the 1st multinational Chania's web design & development center   simply& dedicated web Hosting    istoschSHOP, Τα πάντα από βιβλία & νέα τεχνολογία...

Μισθώστε Διαφημιστική Προβολή στο istoschPORTAL

διαδικτυακά μαθήματα Αγγλικών

istoschBOOKSTORE «Το Κορίτσι που καθρεφτιζόταν στο νερό»: της Αιμιλίας Πλατή (Νέα Κυκλοφορία)
Βουρλάκης Νίκος, Πύργος Ψιλονέρου Χανιά. Τα πάντα για την Οικοδομή σας.

Δευτέρα 20 Οκτωβρίου 2008

Εκδήλωση ΝΕ Χανιών του ΚΚΕ για την παρουσίαση των θέσεων της ΚΕ

Κάθε εκδήλωση έχει κάποιους δείκτες δηλαδή κάποια συγκεκριμένα ποιοτικά χαρακτηριστικά τα οποία καθορίζουν το μέγεθος της ποσοτικής και ποιοτικής αναβάθμισης(δηλαδή επιτυχίας της), συγκριτικά με τον εαυτό της στο παρελθόν και πάντα σε σχέση με αντίστοιχες εκδηλώσεις του ίδιου διοργανωτή στον ίδιο η σε αντίστοιχους χώρους.
Παρακολουθώντας πάνω από 22 χρόνια εκδηλώσεις του ΚΚΕ, με αντίστοιχη μορφή και περιεχόμενο σε αντίστοιχους σε μέγεθος χώρους, έχουμε να πούμε πως η εκδήλωση της ΝΕ Χανίων του ΚΚΕ για την παρουσίαση των θέσεων της ΚΕ ξεπέρασε κάθε προσδοκία και όλοι οι παραπάνω δείκτες των ποιοτικών χαρακτηριστικών χτύπησαν κόκκινο στην αίθουσα του ΕΒΕΧ επιβεβαιώνοντας την επιτυχία της εν λόγω εκδήλωσης.
Η γεμάτη από κόσμο και ενθουσιασμό αίθουσα του Επιμελητηρίου, το κυλικείο και οι δυο προθάλαμοι του, με το κόσμο να φτάνει έως τις σκάλες και τον ανελκυστήρα(δε το έχουμε ξαναδεί αυτό ούτε όταν το ΚΚΕ στη δεκ' του 80 έπαιρνε 14% στο νομό), έδειχναν ότι η εκδήλωση της ΝΕ του ΚΚΕ για τη παρουσίαση των θέσεων της ΚΕ για το 18ο συνέδριο του κόμματος θα πάει καλά, όπως και έγινε.
Τη παρουσίαση των θέσεων έκανε το μέλος του ΠΓ, της ΚΕ του ΚΚΕ, Σπύρος Χαλβατζής ο οποίος μεταξύ άλλων αναφέρθηκε για την οικονομική κρίση, τονίζοντας για τη φτώχεια που θα ακουμπήσει και εμάς και ότι ακόμα ούτε καν τα απόνερα της δεν έχουν φτάσει στη χώρα μας.
Για την αναγκαιότητα το κόμμα μας να αποκτήσει νέα ποιοτικά χαρακτηριστικά και να μετατρέψει την απειθαρχία και ανυπακοή σε αντεπίθεση με αφορμή το 18o Συνεδρίου που θα είναι τέτοιο δηλαδή συνέδριο αντεπίθεσης.



Ράδιο Κολλεκτίβα

«Η γοργόνα με τα όμορφα πόδια»: Ένα παιδικό παραμύθι» της Αιμιλίας Πλατή