the 1st multinational Chania's web design & development center   simply& dedicated web Hosting    istoschSHOP, Τα πάντα από βιβλία & νέα τεχνολογία...

Μισθώστε Διαφημιστική Προβολή στο istoschPORTAL

διαδικτυακά μαθήματα Αγγλικών

istoschBOOKSTORE «Το Κορίτσι που καθρεφτιζόταν στο νερό»: της Αιμιλίας Πλατή (Νέα Κυκλοφορία)
Βουρλάκης Νίκος, Πύργος Ψιλονέρου Χανιά. Τα πάντα για την Οικοδομή σας.

Τετάρτη 3 Σεπτεμβρίου 2008

Η Απόβαση…

Στην Ελλάδα υπάρχει ένας κατακόκκινος βράχος που λέγεται Ικαρία, εκτός του ότι είναι ένα πανέμορφο και καταπράσινο νησί, έχει την ατυχία να είναι και κομουνιστοκρατούμενο μάλλον ΚΚΕδοκρατούμενο και κατά την Αυγή αυτό αποτελεί αδίκημα. Το ΚΚΕ στη χειρότερη περίπτωση σε αυτό νησί μαζεύει ένα 70% και οι δυνάμεις του οπορτουνισμού, δεξιού και αριστερού μαζί με το ΠΑΣΟΚ και κάτι Τρότσκους δε μαζεύουν ούτε τα ασυμμάζευτα. Και να είστε σίγουροι(ες), ότι αυτό τους πονάει πολύ. Τους πονάει περισσότερο απ’ το ότι είναι κυβέρνηση η «νεοφιλελεύθερη»(όπως αποκαλούν τη) ΝΔ όλοι αυτοί.
Στο νησί λοιπόν πήγε και ο "Alexis" from SYRIZA και φυσικά η «Αυγούλα.» Για όσους και όσες δε γνωρίζεται η «Αυγούλα», είναι η εφημερίδα που πρόσκειται στο ΣΥΝ. Απ' την εν λόγω εφημερίδα απορρέει το μεγαλύτερο ΑΝΤΙ-ΚΚΕ πνεύμα από οπουδήποτε αλλού εδώ και πολλά χρόνια και αυτό το άρθρο ήταν η κορύφωση του αντί ΚΚΕδισμού τους.
Για να μη μακρηγορούμε η“Αυγή” ζητάει τη παρέμβαση του κράτους γιατί ένα ελληνικό νησί που “ελέγχεται από τους κομμουνιστές” και χρειάζεται μάλλον απόβαση απ’ το Στρατό και τις δυνάμεις καταστολής για να μπουν τα πράγματα σε τάξη. Η τάξη που επιθυμούν δεν είναι άλλη απ' τη Νέα Τάξη Πραγμάτων και που επιβάλλεται με τις «γνωστές «δημοκρατικές Μέθοδες» των «πορτοκαλί επαναστάσεων», των εμπάργκο, των εισβολών των «αντισταθμιστικών μέτρων» και ο ΣΥΝ εδώ δείχνει το πραγματικό του Ευρωενωσιακό του πρόσωπο. Εμάς φυσικά δε μας κάνει καμία μα καμία εντύπωση.
Εκεί στο ΣΥΝ/ΣΥΡΙΖΑ, εκτός του ότι είναι «επιστήμονες» στη διαστρέβλωση της πραγματικότητας (προσαρμόζοντας την στα «οικολογικά» μέτρα και τα σταθμά τους και όπως αυτοί τα ορίζουν), είναι οι μεγαλύτεροι Αντικομουνιστές και ΑντίΚΚΕδες που έχουμε γνωρίσει ποτέ και να είστε σίγουροι(ες) πως τους γνωρίζουμε πάρα πολύ καλά. Στο αντί ΚΚΕ μένος τους, ακόμα και οι «χρυσαυγίτες ωχριούν μπροστά τους».
Όταν λέμε και γράφουμε πως αν τους δούμε σε κυβερνητικούς θώκους θα γελάσει και το παρδαλό κατσίκι, δε το λέμε τυχαία. Να είστε σίγουροι και σίγουρες πως θα έκαναν απόβαση στην Ικαρία για να αποκατασταθεί η τάξη…

Σας βάζουμε και ως σύνδεσμο την απάντηση που πήρε η Αυγή απ’ τους τρεις δημάρχους Ικαρίας για να μπουν μερικά πράγματα στη θέση τους.

Γιάννης Κ.

http://www1.rizospastis.gr/story.do?id=4699365&publDate=2/9/2008%22


http://www1.rizospastis.gr/story.do?id=4699365&publDate=2/9/2008

«Η γοργόνα με τα όμορφα πόδια»: Ένα παιδικό παραμύθι» της Αιμιλίας Πλατή